maandag 30 juni 2014

Wat als je....ongesteld bent op vakantie #1

I'm Yosy ^-^ Love  | via Tumblr

De datum van je vakantie staat vast. Yeeeah vakantie nu al zin in. Maar ergens in je gedachtes is er iets mis met die datum maar je kan zo snel niet bedenken wat. Als je ongesteld wordt breekt de hel los. Shit shit shit ik ben ongesteld op vakantie neeeeee hele vakantie naar de ****. How stop geen paniek. In dit artikel ga ik je tips geven meid, het komt goed.


Tips 1: Wees voorbereid.

Neem in je handbagage, als je gaat vliegen, een paar maandverband dingen mee. Je kan op het vliegveld snel even verwisselen voordat je gaat vliegen en eventueel in de wc van het vliegtuig bij een lange vlucht. Zorg dan wel dat je er 1 overhoud voor als je aangekomen bent op bestemming. Als je in de auto gaat kun je het beste een tas meenemen in de auto waar je je mobiel, eventueel een boek en nog meer dingen voor in de auto dus zo ook je maandverband. Geef aan dat je naar de wc moet en dan kun je omwisselen bij een tankstation. Als ze vragen waarom je je tas meeneemt kun je eerlijk zijn maar je kunt ook zeggen dat er misschien wel wifi is voor je mobiel.

- Ik raad geen tampons aan voor het reizen. Je zit voor het grootste deel en dat is gewoon niet zo fijn met een tampon. Maandverband is comfortabeler.

If Only!

Tip 2: Neem genoeg mee.

Neem genoeg maandverband en tampons ,als je die gebruikt, mee. Je wilt niet te kort komen neem ik aan.

Tips 3: Situaties.

Als je 's ochtends wakker wordt kan je het beste gewoon maandverband in doen. Totdat jullie gaan zwemmen of iets anders gaan doen kun je kiezen voor een tampon of een maandverband. Tijdens het zwemmen stopt het bloeden en is dus dan minder erg maar hé je moet het water ooit wel eens uit. Ga daarom niet op je mooiste handdoek liggen, niet zo verstandig.


Tip 4: Ondergoed.

Neem comfortabel ondergoed mee. Dat scheelt al heel veel qua hoe het zit...snap je hihih.

Voor jet het weet zal het over zijn en maak je er niet al te veel druk om. De eerste 2/3 dagen zullen misschien het ergste zijn maar daarna zal het wel meevallen. Ik hoop dat je hier iets aan hebt gehad en tot snel, Liefs Nina



1 opmerking: