dinsdag 26 augustus 2014

Fashion ♥ Boyfriend jeans

 
De wijde destroyed jeans, oftewel, de boyfriend jeans. Het idee achter deze broek is dat je de broek van je vriend aan hebt getrokken. 1 die dus groter is dan de broeken die je normaal draagt. Vandaag een artikel over dit fashion item.
 
Je hebt de jeans in verschillende soorten. Bij sommigen bevat de broek zoveel mogelijk gaten en sommige broeken zijn iets subtieler. De broek hierboven is subtiel en heeft bij de knieën een gat. Een wit shirt en een statement ketting en je outfit is compleet.  
 
De boyfriend jeans hoeven niet per sé slordig over te komen, wat soms misschien zo kan zijn. Deze broek is net iets slanker afgewerkt. Hij is wel destroyed maar dat is heel subtiel. Deze boyfriend jeans staan net wat chiquer.
 
Deze is net wat meer gewaagt maar daarom wel erg stoer! Deze jeans zijn heel erg destroyed en zijn licht van kleur. Zoals je misschien al was opgevallen zijn de broekspijpen aan de onderkant opgerold naar boven. Dat is ook een kenmerk van deze broek.
 
Wat vind ik van deze jeans?
 
Ik vind ze erg mooi en vooral stoer. Zelf zou ik ook wel een boyfriend jeans willen hebben. Ik zou dan kiezen voor een niet al te gewaagde maar gewoon een broek er tussen in.
 
Dit was het fashion artikel over de boyfriend jeans! Wat vind jij van deze jeans en welke vind je het mooiste? Bedankt voor het lezen en tot morgen. Liefs Nina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten