zondag 3 augustus 2014

Tips voor als je thuis blijft


| Tumblr
Heey meiden. Na de artikelen: Wat te doen in het vliegtuig/ auto? Ga ik nu een artikel maken met tips om dingen te doen als je thuis blijft. Niet iedereen gaat op vakantie deze zomer en natuurlijk moet je dan niet hele dagen op de bank gaan zitten niks doen, zonde van al die vrije tijd die je eindelijk hebt.

Tip 1: Bakken

Ga naar de supermark en haal de ingrediënten die je nogdig hebt om de lekkere cupcakes, taarten of cakepops te maken. Het is leuk en natuurlijk lekker om te maken. Dit is ook leuk om samen met een vriendin te doen.
Tumblr
Tip 2: Film kijken

Haal bij de videotheek een leuke film of download er 1 via internet. Je kan natuurlijk ook Netflix gaan kijken. Ook dit is leuk om met een vriendin te doen of meerdere vriendinnen.

Tip 3: Afspreken met vriendinnen

Ga leuke dingen doen met vriendinnen. Plan leuke uitjes zoals een hele dag met de trein reizen door heel Nederland of shoppen!

Tip 4: Werken

Zoek een vakantie baantje en verdien zo wat geld bij!

Tip 5: Met je kamer bezig

Ruim alle school spullen van vorig jaar op en maak je kamer ready voor het volgende jaar. Ook kun je je meubels anders neer zetten of leuke accesoires voor in je kamer kopen. IKEA heeft altijd hele leuke dingen!

Skateboard
Je kan jezelf natuurlijk ook leren skateboarden. Er staan veel tutorials op youtube!

Tip 6: DIY's maken

Youtube staat bomvol leuke DIY's. Ga naar de action, koop de spullen die je nodig hebt en ga aan de slag!

Tip 7: Dagje strand

Het is erg mooi weer in Nederland en dit gaat (hoop ik) ook nog wel even door! Ga op zo'n hete zomer dag lekker naar het strand met familie of met vrienden!

Tip 8: Zwemmen

Hiervoor geld het zelfde als bij het strand. Mooi weer? Plan en dagje naar het openlucht zwembad bij jou in de buurt and have fun!

Tip 9: Girlz nightz

Er zijn vast wel vriendinnen thuis. Ga met z'n allen bij iemand in de tuin zitten en maak het gezellig. Klets de hele avond door over van alles en nog wat en maak selfies :)

Tip 10: Loomen

Loombands zijn nu helemaal in. Vermaak jezelf door heel veel bandjes te maken voor opa's en oma's, nichtjes en neefjes en vriendinnen. Maak bijvoorbeeld vriendschap armbandjes.

En dit waren al mijn tips! Ik hoop dat je er wat aan hebt gehad en tot snel weer! Liefs Nina ♥

Geen opmerkingen:

Een reactie posten