vrijdag 11 juli 2014

What to do on a sunny day?


Daydreaming♥ | via Tumblr
 
Heey meiden! Eindelijk, het is weer mooi weer. De bikini's kunnen weer aan, korte broekjes, zonnebrillen etc. etc. Maar als het zo heet is...wat moet je dan eigenlijk doen? Of wat kun je gaan doen? Vandaag heb ik een aantal leuke dingen op een rijtje gezet wat je kunt doen in dit mooie weer.
 
1. Zwemmen
Spreek met vrienden en vriendinnen af om te gaan zwemmen bij een meertje, openlucht zwembad of in een rivier. Dat is heel gezellig. Ook kan je natuurlijk achterhuis het zwembad weer tevoorschijn halen.

2. Naar een eiland
Texel, Ameland, Schiermonnikoog etc., zijn leuke uitjes op zo'n hete dag. Lekker de hele dag aan het strand liggen en bruinbakken en in de zee.

3. Naar het strand
Ga met vriendinnen of met je gezin naar het strand en beleef daar een leuke dag.
 
 
Summer at the beach
4. of.....
Houd je niet echt van deze hitte? Dat maakt niks uit. Ga met een broertje of zusje of alleen als je enigs kind bent, achter de wii en speel samen een game. Je kan natuurlijk ook als je dat leuk vind een blog beginnen!

5. YOUTUBE
Ga filmpjes maken op youtube! Maak een leuk kanaal aan en film en bewerk er op los. Ik doe dit zelf ook in de vakantie, het is gewoon super leuk om te doen! Als je het leuk vind kun je een kijkje nemen op mijn kanaal: https://www.youtube.com/channel/UC5BEE3EqZHZIV8kKwnzuhiA nieuwe abonnees zijn altijd welkom!
Tumblr

6. relax
Geniet van dit mooie weer en van je vakantie. Ga in de schaduw zitten en pak er een goed boek/tijdschrift bij en begin te lezen.

7. Have fun
Vergeet als laatste niet om plezier te maken in je vakantie! Ga leuke dingen doen. Hebben jullie het niet zo breed thuis? Verzin dan dingen die je zelf kunt organiseren die niet te veel geld kosten. Zo kun je een feestje organiseren met een paar mensen uit de buurt voor de kleine kinderen, deden wij vroeger altijd en dat is heel leuk!

Ik hoop dat je iets aan deze tips hebt gehad! Ik ga vandaag lekker genieten van het mooie weer. En jij? Wat ga jij vandaag doen? Laat het achter in de reacties! Tot snel, Liefs Nina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten